mandag 3. august 2009

Da har man opplevd det og...

Tenk deg at du tar imot folk, byr på mat, drikke og overnatting.
Det er to normenn som skal prøve Vänern for 2. gang og derfor vil kjøpe noen agnfisk.

Det blir drikking og diskusjoner og en hel masse wobblere kommer på bordet, man vil jo vise hva som kan fungere...

Når du våkner neste dag er "gjestene" forsvunnet, så har også fiskeutstyr, mye fiskeutstyr.
En sms på telefonen fra kl 0200 på natten takker for en "sosialistisk handel".

Et og et halvt døgn og 20 mil senere finner du "gjestene" med unnskyldningen, "det var jo bare en spøk"...
Opptelling viser wobblere og skaller for 15000+ kr!Dette opplevde jeg på hytta i Åmål forrige uke...

Kommer garantert til å låse inn utstyret i cabinen skulle jeg oppleve at disse to kronidioter legger til kai der jeg ligger.


Trond H

8 kommentarer:

Robert sa...

Helt for jævlig dette!
Utrolig at det går ann å synke så lavt!
Hadde dette skjedd her på vestlandet, hadde avskummet enkelt å greit blitt steina ned i ur, eventuelt brukt til hummeragn.
Slike tapere bør holde seg unna mine vann, hører jeg rykter at det dukker opp slik avskum her skal jeg sørge for å gjøre livet deres jævlig surt!

Unknown sa...

Fy Faaaen ja..fin måte og takke for husly,mat og drikke.+heilt sikkert tips,info og generelle godsaker om Trollingfiske..sånn som min erfaring er at både Du og Laffen gjør.Bra du holdt dæ lugn og rolig..trur æ hadde endt opp med en mulig sikringsdom om det hadde hendt mæ..
mvh Kjell Are Larsen

Anonym sa...

Når jeg hørte dette første gangen trodde jeg ikke det var sant. Det er mildt sagt UTROLIG.... !!! Følelsen når man våkner opp til noe slikt tror jeg må være noe av det kjiipeste å oppleve. Lenge leve gjestfriheten. Fy Faaaen.

Christian Nyholt sa...

Er det mulig a? huff legg ut fult navn på de idioten så får de smake sin egen medisin.

Christian Nyholt

Catch-fish Egon sa...

Dette er helt utrolig! Når du ringte meg så ble jeg helt sjokkert at det er mulig å gjøre slik. Trollingmiljøet er ikke så stort i Norge. Når disse karene dukker opp der jeg er så vil jeg varsle alle andre i miljøer og de som er i nærheten, slik at vi kan være oppmerksomme på mulig frekkhet og evt. tyveri. Du har min fulle støtte, har alltid vert velkommen på hytta de til god mat og kjøp av pryler + noen kalde og mye deilig fiskeprat. Stå på Trond, du er en herlig fiskekomp.
Mvh Egon

Tomas "Blydonker`n" sa...

Hadde det vært en spøk så hadde de gjemt de i en skuff eller i kjelleren, men når de tar det med seg og 2 døgn senere, da er det tjuveri.

Får endre bloglistene mine litt. Team Kronidiotene.

LOL!

Don Heffe sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Don Heffe sa...

Er det mulig!! Der jeg kommer fra går du ikke ustraffet fra å pisse hyggelige mennesker oppover ryggen!! De skulle fått klippet av fingrene så du kunne brukt de til gjedde agn. I midt østen gjør du det bare 1 gang. Vet hvor jævlig kjipt dette er selv da jeg også har hatt lystige lag og manglet alt fra drikkevarer til pc. Fullt navn, bilde, bør absolutt legges ut på alle hjemmesider. Har ikke brygge men ser jeg disse kjipe jævlene pellær på eka i hagan kommer kulehammeren og rørkuttærn
fort frem.
PS jeg vet også hvem dere er.