fredag 6. mars 2009

ADVARSEL!!


"Som ägare till en bensinstation i Charlottenberg vid norska gränsen måste jag varna mina kollegor. Torsdag morgon klocvkan 10.03 svängde en norskregistrerad norsk silvrig fyrhjulsdriven bil in på min station før att fylla på diesel. På min övervakningskamera ser jag en medbrottsling komma in med "bruten" fot för att distrahera mig samtidigt som den krimminelle kompanjonen började fylla bilen med bränsle. Samtigt som detta hände försökte han distrahera mig genom att öppna motorhuven och fylla på spolarvätska. Allt detta hände väldigt fort men jag hann tänka på att detta har ju hänt förr med "kunder" från våra baltiska grannländer i maffialiknande fasoner. Då sprang jag genast ut och ropade STANNA, men den norska brottslingen med kumpan bara startade bilen och drog ivæg i full fart utan att tänka på att pumpen fortfarande satt i tanklocket. I dessa tider har detta medfört att jag tvingats säga upp mina anställda och avbryta min verksamhet på grund av denna förbrytare. Om någon där ute vet vem denna mannen är eller har sett hans ekipage var vänlig kontakta Efterlyst eller Värmlandspolisen.
Kännetecken:
Förbrytaren:
Kön: antagligen i 45års ålder eller äldre och troligtvis en man
Signalement: röd jacka med bild av ett tåg eller en buss (möjligtvis en fisk) mycket text på jackan, antagligen förkortningar på en terroristgrupp med initialerna NS, NTF eller nåt liknande
Medbrottslingen:
Kön: kvinna i okänd ålder, på fötterna fanns bara en sko och den andra var beklädd med endast en norsk yllesocka
Om någon känner till något om detta eller vet vilka brottslingarna ær så var vänlig kontakta oss eller rikspolisstyrelsen i värmlands län.
Med uppgiven hälsning
Baronen
Skribent: Trond Hareide
PS. Lägg gärna till ett förslag på vem denna personen är i kommentarer på detta inlägg!

3 kommentarer:

laffen sa...

hmm, dette må vel være en mjøsnisse med trollingforbundets jakke???per ell???

TeamPower sa...

lever Laffen???????????
Han har jo ingen hørt noe fra på måneder. Er det noen som har bilde av han uten dame????????

laffen sa...

heheheheh,vær snill nå hvis ikke så kommer vi(team laffelinna) snart og tar pundingene dine!!!!!